Upload af master

 

Før upload:

Det er vigtigt du har gennemlyttet eller gennemset din master og at den er præcis som den skal være. Det du leverer på din master er nemlig præcis det der kommer ud på de færdige disc – vi ændrer ikke på noget.

Har du behov for assistance til at få tilføjet ISRC koder, konverteret filer, lave opsætning af menuer mm., kan vores studie med fordel være behjælpelig. Tag fat i din kontaktperson for at få et tilbud.

Når du skal uploade din master, skal den være helt produktionsklar og i formatet DDP Image*. Master skal uploades i en folder, der skal indeholde DDP Image og en checksum. Checksum er obligatorisk og grundlag for at kunne sende master til produktion samt en garanti for, at alt data er med.

Dit materiale skal pakkes/zippes (filnavn.zip).
Navngiv din fil/mappe med kundenummer eller en titel, alt efter hvad du har aftalt med din kontaktperson hos Dicentia.

Se detaljer for masterupload i pdf’en: Dicentia_Masterupload.pdf

Før du kan uploade data kræves følgende: – navn på konto til upload, bed om login og password fra din kontaktperson hos Dicentia.

 

Upload:

Gå ind på: ftp://master.dicentia.dk og tast det login og password du har fået af din kontaktperson hos Dicentia.

 

Efter upload:

Når master er uploadet til vores FTP, så giv din kontaktperson besked med angivelse af filnavn. Vi får ikke automatisk besked om upload, så det er vigtigt at give besked når materialet er uploadet.

*DDP Image (Disc Description Protocol). Det kræver et program for at kunne lave DDP Image, eksempelvis Gear Pro Mastering.

 

Specielt for vinyl masters:

Filtyperne .wav og .aiff kan bruges.

En samplingfrekvens op til 192 kHz kan bruges med op til 24 bit/32 bit floating point opløsning.

Indenfor disse begrænsninger anbefaler vi på det kraftigste, at bibeholde den samplingfrekvens og opløsning som er valgt til produktion og mastering, når masteren skabes.

Vi kan også processere DDP (Disc Description protocol) 2.0 filsæt.

Hvis muligt, så lav en separat fil for hver del; den komplette master kan derefter afleveres i en mappe og/eller en pakke som fx en ZIP-fil.

Komprimeret data, som fx MP3, er ikke velegnet og lydændringer afstedkommet af dette er kundens ansvar.

Filnavnene skal have en klar sammenhæng med rækkefølgen på de dele som ligger på disken og skal stemme overens med de informationer, som findes i ordren.

Yderligere bedes De vedlægge en liste med lydspor, hvor de specificerer længden på pauserne mellem delene, eller om delene skal følge hinanden uden pauser.